Gașca Zurli revine la mare

399
Gașca Zurli revine la mare - gascazurli-1470574448.jpg

Articole recomandate

Astăzi, de la ora 20.30, Gașca Zurli îi invită pe copii la Teatrul de Vară din Jupiter, pentru o seară plină de distracție, voie bună și o poveste pe cinste. "Întâmplări din lumea poveștilor" este un elogiu despre prietenie, sinceritate și fair-play, un spectacol în același stil "zurli": interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.

Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze. Fetița începe să caute tot felul de șiretlicuri, care să o ajute să scape de sarcina care i se pare atât de complicată. În ajutor îi cheamă pe Lupul din Scufița Roșie și pe Motanul din povestea lui Pinocchio, în speranța că aceștia îi pot da o rețetă magică prin care jucăriile să se strângă singure în coș.

Ca niște prieteni adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yuppi o ajută pe Fetița Zurli să înțeleagă că nu este bine să încerci să păcălești și să ascunzi adevărul. Până la urmă, ea promite, cum altfel decât cu degețelul pe năsuc, că își va pune singură ordine în lucrușoare de acum înainte.

Tura Vura își face apariția și încearcă să strice petrecerea. Nu reușește decât să stârnească râsul și să le arate copiilor cât de urât este să nu respecți regulile unui joc și să nu știi să pierzi.

Spectacolul este simplu și pe înțelesul copiilor, cântecele sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu joculețe simple, iar coregrafiile îi vor ridica de pe scaun chiar și pe părinți. Prețul unui bilet este 25 de lei de persoană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Spectacol interactiv pentru prichindei
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Boabe fermecate", spectacol interactiv
Pagina a fost generata in 0.4726 secunde