"Genocid" la Casa de Cultură din Constanța. S-a murit de… râs

272

Articole de la același autor

Aflați în premieră pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, după ce veri la rând au făcut săli pline la Harlequin în Mamaia, cei patru actori îndrăgiți din serialul de mare succes "Las Fierbinți" - Mihai Rait, Constantin Diță, Adrian Văncică și Mihai Bobonete - au reușit să ofere două porții zdravene de râs pentru peste 1.400 de constănțeni. Cum? Simplu, din cauza epuizării fulgerătoare, cu aproape o lună înainte, a biletelor la primul spectacol, de la ora 19, directorul Gheorghe Ungureanu a bătut palma pentru încă un show, de la ora 21,30. Oricum, pentru protagoniști nu era o noutate, având exercițiul înlănțuirii monologurilor. O misiune extrem de dificilă, știut fiind faptul că acest gen de comedie se raportează instant dispoziției și gusturilor publicului, fluxul de râsete răsplătind prestația "livratorului".

Și uite așa, Mihai Rait a deschis seara povestind ultimele pățanii cu mai tânăra sa iubită, viitoare nevastă (?!?), declarată de 22 ani, dar și calvarul unei spermograme. Costi a fost cel mai… cuminte în vocabular, dar tot la fel de savuros în bit-uri și poante, istorisind aventura de a fi tată a doi copii, cel mai mic de un an și patru luni, dar și eșecul unei vacanțe la Costinești.

Văncică, poate "obosit" de noua postură de... poet, a părut că rupe ritmul hohotelor, motiv pentru care majoritatea fanilor săi comentau, la finalul show-ului, că aveau alte așteptări.

În schimb, fix pe zicala "cei din urmă vor fi cei dintâi", Bobiță a reușit să ducă sala în delir cu adevărul din spatele pozei cu președintele Johannis, postare ce i-a adus pe Facebook înjurături, dar și să dea… sângele pe urechi, în ultimul bit, anumitor doamne. Neșansa lor de a fi stat în primele rânduri, poziții riscante de altfel pentru mulți dintre cei luați în vizor.

Timp de o oră și jumătate s-a râs cu gura până la urechi și cu lacrimi, Mihai reușind cu brio să încălzească sala din prima apariție, meritând chiar toate felicitările.

Cert este că show-ul are cu totul altă anvergură într-o sală de spectacol, spre deosebire de un local, motiv pentru care, cu certitudine, la următoarea revenire la Casa de Cultură biletele se vor epuiza la fel de fulgerător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy,  cu Mincu și Maria
Vineri, 25 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-Up Comedy & Magic, la Harlequin
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand up comedy,  la Club Phoenix
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand Up Comedy  cu Costel
Marţi, 30 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, la Harlequin
Miercuri, 27 Iulie 2016
Stire din Cultură-Educație : Teo și Bosquito, la Harlequin
Vineri, 11 Martie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand up comedy, la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.4759 secunde