"Giselle" revine în cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului

135
1

Articole de la același autor

"Giselle", unul dintre cele mai frumoase balete din repertoriul clasico-romantic, după coregrafia clasică a lui Perrot-Coralli-Petipa, revine, sâmbătă seară, de la ora 18.30, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", în cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului.

Scenografia este semnată de Eugenia Tărășescu Jianu, iar pe scenă vor urca Irina Ganea Mihaiu - Adrian Mihaiu, Eliza Maxim, Bogdan Bîrsănescu, Amalia Mîndruțiu, Mazu Takahashi și Jin Mizutani, din Japonia.

"Giselle" a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai aplaudate reprezentații coregrafice din lume. 

Comentează știrea

Dmitri
5 noiembrie 2015
A

Nu aștepta să se schimbe guvernul, să crească dobânzile, să scadă impozitul pe profit sau mai știu eu ce semn clar că stau să răsară zile bune și pentru tine. Învață să crezi în tine - așa și nu altfel au făcut toți oamenii de succes, bărbați sau femei, dintotdeauna. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1214 secunde