Grădinița "Perluțele Mării", parteneră într-un record mondial

246

Articole recomandate

Grădinița cu program prelungit "Perluțele Mării" Constanța a sărbătorit Ziua Mondială a Profesorului luând parte la un eveniment mondial de stimulare a lecturii în rândul copiilor intitulat "Ajută un copil să citească. Ajută un copil să viseze".


Povestea "Fetița-Gărgărița și echipa insectelor" este povestea anului 2012 promovată de Jumpstart, fundația americană care promovează educația timpurie și luptă pentru eradicarea analfabetismului în lumea întreagă. 

FasTracKids Constanța a contribuit la popularizarea pe plan local a campaniei "Jumpstart’s Read for the Record", în parteneriat cu Grădinița "Perluțele Mării" Constanța. Preșcolarii au ajutat la stabilirea unui record mondial de peste 2,5 milioane de copii care au citit povestea Fetiței-Gărgărița în aceeași zi. 

Preșcolarii au audiat povestea celor patru prieteni care transformă joaca într-o aventură plină de mister și care este, în fapt, o pledoarie pentru inocența copilăriei, pentru prietenie și corectitudine, pentru stimularea încrederii în sine și în "puterile inteligente" pe care orice copil le posedă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9347 secunde