Grădinițele organizează festivaluri

148
Grădinițele organizează festivaluri - gradinita171316465732-1386592277.jpg

Articole de la același autor

Joi, 12 decembrie, începând cu ora 10, la Maritimo Shopping Center din Constanța va avea loc prima ediție a Festivalului cultural artistic "E vremea colindelor", în organizarea Grădiniței cu program Prelungit "Perluțele Mării".


Evenimentul este prevăzut a se desfășura pe două secțiuni: prima - interpretarea colindelor românești, iar cea de-a doua - prezentarea tradițiilor și obiceiurilor românești de iarnă. 


Acest festival face parte dintr-un proiect mai amplu, coordonat de prof. Nicoleta Savu și instit. Daniela Agapie, iar din echipa de proiect fac parte prof. Sonia Alina Ene, prof. Iolanda Ingrid Iosif, prof. Alexandrina Bodolan, prof. Alina Dan, prof. Nicoleta Pariza, prof. Elena Raftu și prof. Georgeta Stan.


Și Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 din Mangalia a organizat, duminică, 8 decembrie, la Casa de Cultură Mangalia, prima ediție a Festivalului Grădinițelor din Mangalia "Feeria iernii".


Au participat grădinițe și scoli din oraș și din împrejurimi. Acest spectacol-concurs s-a adresat segmentului de vârstă 3-6 ani și 6-8 ani. A fost un recital de muzică și dans, o adevărată feerie de iarnă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : IPS va dărui cadouri
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Unde slujește astăzi IPS Teodosie
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert al studenților de la canto
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert caritabil în Club Doors
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert inedit, cu muzică aparte
Pagina a fost generata in 0.3989 secunde