Una dintre variantele referendumului

Concurs Grevă generală pe perioada tezelor

484

Articole de la același autor

Aceasta ar fi una dintre cele patru variante pentru care pot opta începând de astăzi toate cadrele didactice membre de sindicat.
Simțindu-se în continuare umiliți de faptul că Guvernul refuză aplicarea Legii nr. 221/2008 privind majorarea salariilor personalului didactic, dar și de descentralizarea învățământului preuniversitar, așa cum intenționează să o facă actuala Putere și care ar avea consecințe dezastruoase asupra sistemului de învățământ și a salariaților acestuia, sindicaliștii sunt rugați să-și exprime opțiunea pentru formele de protest la care vor recurge.
De asemenea, sindicaliștii mai consideră că Ministerul Educației, Cercetării și Inovării a modificat Planurile - cadru pentru învățământul liceal, în mod haotic, fără să se țină cont de interesele elevilor și că nu există o viziune coerentă și unitară în ceea ce privește reforma în învățământ.
Așadar, până pe 8 aprilie când se vor centraliza rezultatele, prin instituțiile de învățământ din toată țara vor circula tabele nominale unde cadrele didactice vor semna pentru: miting de protest în București ori grevă generală în zilele în care se desfășoară tezele unice ori grevă generală în luna iunie sau boicotarea examenului de bacalaureat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0409 secunde