Guvernul suplimentează cu 750 posturile din învăţământul preuniversitar

516
Guvernul suplimentează cu 750 posturile din învăţământul preuniversitar - guvernul-1602222109.jpg

Articole recomandate

Guvernul a aprobat, joi seară, suplimentarea cu 750 a numărului de posturi din învăţământul preuniversitar, în condiţiile în care starea de alertă impune micşorarea numărului de elevi şi creşterea numărului de clase. 
"Guvernul României a aprobat în şedinţa de astăzi, 8 octombrie, suplimentarea cu 750 de posturi a necesarului pentru personalul din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat. Decizia este complementară celei adoptate la începutul anului şcolar 2020-2021, potrivit căreia numărul de posturi necesare pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat a fost, iniţial, suplimentat cu 500. În total, schema de personal în sistemul de învăţământ preuniversitar în acest an şcolar a fost suplimentată cu 1.250 de posturi", a anunţat Ministerul Educaţiei într-un comunicat de presă.

În total, schema de personal în sistemul de învăţământ preuniversitar în acest an şcolar a fost suplimentată cu 1.250 de posturi, arată Ministerul Educaţiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6725 secunde