Prima ediție a campaniei Bookblog.ro, la Constanța

Concurs Hai să facem schimb de cărți în Vamă!

413

Articole de la același autor

Am primit pe email o invitație la un eveniment cultural mai puțin obișnuit: schimb de cărți într-un spațiu neconvențional, între persoane care acum se întâlnesc pentru prima dată.

Este vorba despre campania "Schimb de cărți", aflată la prima ediție în Constanța, dar cu numeroase acțiuni de gen în marile orașe ale țării. Ediția de la Constanța are loc pe data de 3 februarie, de la ora 15, în barul "În Vamă", din zona Capitol.
Unic inițiator ale evenimentelor "Schimb de cărți" este bookblog.ro și, potrivit descrierii proiectului, este vorba despre o serie de întâlniri lunare ce se desfășoară în mai multe orașe din România (și nu numai), simultan.
"Pe scurt, ne întâlnim pentru a schimba cărți între noi și a discuta într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre cărți, autori, edituri și orice ne mai trece prin minte. Ne adunam într-un spațiu care este anunțat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, așezăm cu-minți cărțile pe masă, cercetăm înfometați ce au adus ceilalți și, astfel, se leagă conversații. Puteți veni și fără cărți, doar ca să ne cunoaștem și să bem un suc împreună. Gestionam noi circuitul cărților pe la cititori. Trebuie doar să va treceți numele și achizițiile pe o foaie de hârtie", se arată în prezentarea proiectului de pe Bookblog.ro.
Proiect colectiv de recenzii, Bookblog.ro spune timid că nu vrea să ia locul revistelor de cultură, dar, prin traficul zilnic, depășește popularitatea mai tuturor săptămânalelor de cultură, cu excepția "Dilema". Bookblog.ro reia, în formatul său, și teme din presa culturală sau paginile ziarelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9085 secunde