Horațiu Mălăele deschide stagiunea la Casa de Cultură din Constanța

468
8
Horațiu Mălăele deschide stagiunea la Casa de Cultură din Constanța - horatiumalaele-1377447070.jpg

Articole de la același autor

Toamna aceasta, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța pregătește nu numai multe surprize pentru spectatorii constănțeni, dar și o premieră națională. 

Directorul Casei de Cultură Constanța, Gheorghe Ungureanu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că este în tratative cu impresarii trupelor care aduc pe 9 noiembrie, la Sala Palatului, povestea pe gheață "Peter Pan": "Îmi doresc foarte mult să le fac o bucurie și copiilor constănțeni și cel mai probabil vom reuși să aducem, tot pe 9 noiembrie, frumoasa poveste a lui Peter Pan pe scena Casei de Cultură din Constanța".

Până atunci, stagiunea se va deschide pe 7 octombrie, cu o comedie în care râsul capătă gustul sărat al lacrimilor - "Cafeneaua", cu Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Emilia Popescu în distribuție. O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaștem povestea simplă a unei familii americane: Louise și Wally Murdock (văzuți la 30, 50 și 70 de ani). Un spectacol despre viață, iubire, trădare și singurătate, un spectacol al tuturor, dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale. Biletele au fost puse în vânzare cu prețurile de 60 lei și 80 lei.

Și pentru concertul "Cât de departe" al trupei "Holograf", programat pe 11 octombrie, au fost puse în vânzare bilete cu prețuri între 150 lei și 80 lei.

Pe 12 octombrie, revin în atenția nostalgicilor muzicii anilor 80 membrii trupei Bad Boys Blue. Prețul biletelor la concert va fi cuprins între 100 lei și 150 lei.

Teatrul Metropolis readuce, pe 14 octombrie, spectacolul "Bădăranii", în regia lui Dan Tudor, după care, pe 16 octombrie, maestrul Tudor Gheorghe își dă întâlnire cu admiratorii săi din Constanța într-un nou concert care se va vinde ca pâinea caldă.

Pe 18 octombrie, trupa de aerobic a Clubului Sportiv Farul va urca pe scena Casei de cultură, iar pe 29 octombrie, Horia Brenciu va oferi un concert "cu dedicație".

Luna octombrie se încheie cu un spectacol oferit de două legende ale teatrului românesc: Ion Caramitru și Horațiu Mălăele. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și ingeniozitate, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz spumos, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Topârceanu sau Nichita. Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură și culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Spectacolul, diferit de fiecare dată, grație extraordinarei capacități de improvizație a acestor doi mari actori, se împletește perfect cu violoncelul și cu vocea lui Adrian Naidin. Aplaudat, deopotrivă, de publicul din București și din toată țara, spectacolul se joacă de fiecare dată cu casa închisă, atât în România, cât și în turneele din străinătate.

Luna noiembrie va debuta cu revenirea lui Ștefan Bănică Jr. pe scena constănțeană, iar surprizele vor continua la Casa de cultură.

"Am pregătit spectacole pentru toate gusturile și pentru toate vârstele și îi așteptăm pe spectatorii noștri cu mare drag începând cu luna octombrie" a conchis directorul Gheorghe Ungureanu.

Comentează știrea

centrul veechi
26 august 2013
pentru director

Mai fa un pic de curatenie,mai sterge usile de la intrare.Cam multa imputiciune la Casa de c

un cunoscator
26 august 2013
RUȘINE

În toată această stagiune, cum o numești tu, dragă Simona, doar două spectacole amărâte, de teatru, vechi și prăfuite, când scenele din București gem de spectacole care mai de care mai interesante. Pe ce cale merge Constanța noastră dragă de când o conduce descreieratul ăsta de Mazăre cu țiganii lui și fetele cu fundulețul gol. Ați văzut ce este acum pe fațada teatrului de la Fantasio ?!

dex
26 august 2013
-

Simona Anghel, l-ai vizitat macar o data pe domnul rector Epure la parnaie? Nuuuuu? Pai asa se comporta slugile?

eu
26 august 2013
pentru centru vechi

Ti-a ajuns cumva gunoiul la nas??? Daca intri in Casa de Cultura si pui ca jegosul mana pe geam si mai vin altii dupa tine si fac acelasi lucru, normal ca dupa amiaza geamurile sunt murdare.

Răspuns la: pentru director
Adăugat de : centrul veechi, 26 august 2013
Mai fa un pic de curatenie,mai sterge usile de la intrare.Cam multa imputiciune la Casa de c
Mihai
26 august 2013
nu prea esti cunoscator

Nu confunda lucrurile. Piesele din Bucuresti pot fi aduse doar cand nu se joaca acolo, pentru ca actorii au un contract pe care trebuie sa-l onoreze. Si daca nu ai tinut cont cate piese si concerte au fost din septembrie pana in iunie, atunci inseamna ca ai fost plecat din oras.

Răspuns la: RUȘINE
Adăugat de : un cunoscator, 26 august 2013
În toată această stagiune, cum o numești tu, dragă Simona, doar două spectacole amărâte, de teatru, vechi și prăfuite, când scenele din...
Mirela
26 august 2013
pentru dex

Calatorul moare de drumul lung si prostul de grija altuia. Nu mai rade de altul ca nu stii ce-ti poate aduce ziua de maine! Dar asa suntem noi romanii, ne place sa criticam, insa nu ne vedem pe noi. Macar de ne-ar ajuta la ceva...

Răspuns la: -
Adăugat de : dex, 26 august 2013
Simona Anghel, l-ai vizitat macar o data pe domnul rector Epure la parnaie? Nuuuuu? Pai asa se comporta slugile?
dex
26 august 2013
pt Mirela

Pai ne ajuta. Epure e acolo unde merita, iar Simona Anghel nu mai scrie ineptiile alea incredibile despre cat de genial a fost, este si va fi viitorul puscarias de drept comun ETD.

Răspuns la: pentru dex
Adăugat de : Mirela, 26 august 2013
Calatorul moare de drumul lung si prostul de grija altuia. Nu mai rade de altul ca nu stii ce-ti poate aduce ziua de maine! Dar asa suntem noi...
dex
26 august 2013
pt Mirela 2

Si sa stii ca nu ma bucur, doar constat ca justitia romana e hotarata sa ii tina la racoare pe spagari. Azi, Tribunalul Ilfov a respins cererea de eliberare depusa de don Epure. Romania merge pe calea cea buna

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Show Doru Octavian Dumitru
Pagina a fost generata in 1.5112 secunde