Horia Brenciu a făcut mega-show la Constanța

867

Delir, distracție, comedie, dans, voie bună și lacrimi de emoție. Nu, nu sunt niște cuvinte puse inutil unele lângă celelalte, ci acestea sunt de fapt ingredientele presărate de Horia Brenciu peste rețeta succesului.

În sala Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, nu mai era loc de aruncat, luni seară, nici măcar un ac. Constănțenii s-au înghesuit, la propriu, să prindă un loc la concertul "Fac ce-mi spune inima", cu Horia Brenciu. Și asta pe bună dreptate, căci, așa cum ne-a obișnuit, Horia Brenciu și HB Orchestra fac show-uri unice. Niciunul dintre concertele lui Horia nu vor semăna vreodată... poate doar în privința pieselor.
Iar ceea ce s-a întâmplat la Constanța va rămâne mult timp în amintirea fanilor, căci Horia a reușit să transforme un concert într-un adevărat festival, cu glume, cu cântece unice, cu mișcări scenice de parcă erau deja regizate.
Pe tot parcursul concertului, artistul a împărțit cadouri, șepci, tricouri și CD-uri, de la așa zisul "Moș Crăciun". Publicul a fost de-a dreptul în delir, atmosfera - incendiară, iar aplauzele nu se opreau minute în șir.
Artistul a adus-o cu el și pe Iuliana Pușchilă, constănțeanca de la Vocea României care, pe lângă faptul că a uimit o țară întreagă, a cucerit și inima publicului de la Constanța.
Un astfel de concert rar îți este dat să vezi, drept dovadă că sala Casei de Cultură a fost plină până la refuz, ba chiar au fost suplimentate și locuri, și chiar și așa, oamenii mai erau și în picioare.
"Îl vom aduce din nou la Constanța pe Horia Brenciu, pentru că au fost foarte mulți doritori care nu au mai avut loc de această dată. Sunt convins, pe de altă parte, că toți cei care au fost în sală și-ar dori să participe din nou la un așa concert extraordinar. Mă bucur să văd că oamenii cunosc adevăratele valori, iubesc muzica adevărată și știu să profite de calitatea care le este oferită. Le mulțumesc pentru prezența într-un număr atât de mare și îi aștept la toate concertele și piesele care se vor juca pe scena Casei de Cultură", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură.

Carismaticul Horia Brenciu a fost extrem de apreciat pentru talentul său și a reușit să își surprindă fanii cu un spectacol unic, plin de bucurie, entuziasm și foarte mult umor. Pe lângă piesele sale binecunoscute, ca "Septembrie, luni", "Lucruri simple" sau "Fac ce-mi spune inima", Horia le-a adus o mulțime de surprize celor prezenți la spectacol, și toate bazate pe comedie de situație.
Drept răsplată, o doamnă din public, vizibil "afectată" de euforia concertului, a scos din poșeta sa un borcan de zacuscă, o sticlă cu lăptic direct de la țară și un buchet mare de flori pentru artistul care a reușit să-i cucerească inima. Pentru că nu se putea abține, Horia i-a răspuns într-o notă comică: "La fiecare concert, în culise la noi se întind mese pline cu ceafă, mușchi, praz și usturoi! O să facem loc și de-o zacuscă", spunea artistul cu gura până la urechi.
Show-ul a ținut până la 1 noaptea, iar Horia Brenciu nu s-a clintit din loc până nu a oferit tuturor celor prezenți câte un autograf sau un tricou, un CD ori o șapcă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3851 secunde