La jumătatea lunii mai

Horia Brenciu urcă pe scena Casei de Cultură

360
Lansată anul trecut, piesa lui Ho-ria Brenciu "Fac ce-mi spune inima" dă și titlul show-ului pe care-l promite senzațional la sfârșitul lunii martie, la Sala Palatului din București. După care, pe 14 mai va veni, alături de HB Orchestra, pe scena Casei de Cultură din Constanța.

"Prima dată a fost o simplă piesă. Apoi, a devenit un hit. Astăzi, e mai mult decât o tradiție. E o stare de spirit!". Sunt cuvintele artistului care, în urmă cu un an, făcea un troc cu publicul său - bucurie contra aplauze - dar și o promisiune. Aceea că își va întâlni fanii în fiecare primăvară, într-un show deschis, în care spectatorii vor fi parte inte-grantă a orchestrei.

Anul trecut în martie, după spectacolul de lansare presa scria: "Un eveniment marca Horia Brenciu este un show unde interactivitatea atinge cote maxime. Conectat în permanență cu publicul, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Totul se mișcă, doar timpul stă în loc. Asta pentru că, atunci când îți asculți inima și te invadează bucuria, zâmbetul îți va alunga orice problemă!". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Megadeth revine în România
Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Show-uri în proximitate
Pagina a fost generata in 0.3174 secunde