"Hotel Transylvania" și "Minte-mă frumos" - avanpremierele Cityplex

259
Săptămâna viitoare, are loc avanpremiera mult-așteptatei animații 3D "Hotel Transylvania" în regia lui Genndy Tartakovsky, cu Adam Sandler în vocea lui Dracula.


Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de Box Office "Hotel Transylvania", numărul 1 în Statele Unite în acest moment, va ajunge în Transilvania cea reală (între obiective fiind, desigur, Castelul Bran), duminică 14 octombrie, în cadrul turneului internațional de promovare a filmului. "Hotel Transilvania"  se va lansa în România pe 19 octombrie, însă constănțenii îl pot vedea cu două zile mai devreme, și anume miercuri, 17 octombrie, de la 18:00 - dublat și de la ora 20:00 - subtitrat.
"Hotel Transilvania" marchează debutul lui Genndy Tartakovsky în regia de lung metraje după succesul producțiilor TV "Dexter’s Laboratory", "Samurai Jack" și "Star Wars: Clone Wars".
"Chiar și monștrii merită o vancanță" și unde în altă parte dacă nu la Hotel Transylvania, stațiunea fastuoasă de cinci "cotlete" a lui Dracula, unde toate dihăniile și familiile lor se pot desfăta, fără a fi nevoiți să bage oamenii în sperieți. Într-un weekend special, Dracula invită câțiva dintre cei mai faimoși monștri din lume - pe Frankenstein și soția sa, Mumia, Omul-Invizibil, o familie de vârcolaci și nu numai - pentru a sărbători aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis. Pentru Dracula apare o problemă, și ea majoră, când un om apare din întâmplare la hotel și se înamorează de tânăra Mavis.


Tot în avanpremieră și tot așteptat de public vine la Cityplex și "Minte-mă frumos", regia Iura Luncașu cu Andi Vasluianu și Diana Dumitrescu. Acesta va rula tot miercuri și joi (respectiv 17 și 18 octombrie). 


În premieră la Cityplex este "Tom Sawyer", regia: Hermine Huntgeburth
cu Heike Makatsch, Leon Seidel și Louis Hofmann. Celebrul personaj al lui Mark Twain care a bucurat generații întregi este binevenit, mai ales că e în pericol să fie uitat de noua generație. Și în această aventură este însoțit de prietenul său, Huckleberry Finn.


Tot în premieră și un film "serios", cu Liam Neeson, regia Olivier Megaton. "Taken2" (Teroare în Istanbul) va rula de vineri până joi în fiecare zi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9704 secunde