Iată ce activitate au pregătit elevii de la Liceul Teoretic Murfatlar

226
Iată ce activitate au pregătit elevii de la Liceul Teoretic Murfatlar - iataceactivitate-1390744614.jpg

Articole recomandate

Elevii claselor a VI-a A și a VI-a C de la Liceul Teoretic Murfatlar și-au invitat părinții într-o lume creată de ei. Încurajați de prof. Nicoleta Ivanov, care le-a descoperit creativitatea și imaginația în cadrul orelor de română, ei au realizat prima lor cărticică - o compilație a compunerilor și a poeziilor lor. În cadrul activității "Cărticica mea de vis", cei prezenți au pătruns în mirajul copilăriei, uitând de grijile cotidiene. 
În fața unui auditoriu, elevii și-au prezentat cărțile cu titluri variate și sugestive: "Contribuție la perfecțiune" (Elisabeta Șerban), "Gânduri de adolescent" (Andreea Muha), "Gânduri printre rânduri" (Andreea Nicola) sau "Întâmplări stranii" (Costin Păruș). 
Sceneta "Nu citești o carte!" interpretată de elevele Elisabeta Șerban și Ebru Caramanlî a adus zâmbete, dar și învățăminte. Elena Ghițescu, mama unei eleve de clasa a VIII-a, le-a dedicat special o poezie tinerelor talente, încheind: "Sunteți o mulțime de nestemate ce strălucesc minunat în razele părinților voștri. Să-i prețuiți și să-i ascultați! Doar așa veți străluci toată viața!". 
Directorul unității, prof. Sorin Cernăianu, și prof. Cleopatra Crangă, director adjunct, au înmânat diplome elevilor și i-au felicitat pentru creațiile realizate, pentru atmosfera creată și pentru interesul părinților.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol caritabil reprogramat
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Schimb de cărți la FORTE LIFE
Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Donație de carte din Germania
Pagina a fost generata in 2.6566 secunde