Iată ce medalii au obținut elevii la Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori

58
Iată ce medalii au obținut elevii la Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori - medalii1375004405-1386772682.jpg

Articole de la același autor

Olimpicii români participanți la a X-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Științe pentru juniori, desfășurată în perioada 3-12 decembrie 2013, în India (Pune), au cucerit șase medalii: trei de argint și trei de bronz. Practic, toți cei șase componenți ai lotului au reușit performanța de a intra în posesia unei distincții.


Cei trei elevi medaliați cu argint sunt Robert Cristian Râclea (clasa a X-a/Colegiul Național "Vasile Alecsandri" din Galați), Theodor Axenie (clasa a XI-a/Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" din Capitală) și Alexandru Zancă (Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploiești).


Medaliile de bronz au fost obținute de Ioana Patricia Ișfan (clasa a X-a/Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu), Regado Goncalo Araujo (clasa a XI-a/Colegiul Național "Ștefan cel Mare" din Suceava), respectiv Mihnea Daniel Zoican (clasa a X-a/Colegiul Național "Sfântul Sava" din București).


Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori este un concurs de tip integrativ în care elevii susțin trei probe (două teoretice individuale și una practică pe echipe formate din 3 membri) la trei discipline (chimie, biologie și fizică). La ediția din acest an au fost prezenți 223 de elevi din 42 de țări.


Olimpicii români revin în țară vineri, 13 decembrie, ora 13.05, pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Carrefour premiază elevii talentați
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Au adus Colegiului de Arte 8.000 de lei
Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Aur pentru Colegiul "Mircea"
Pagina a fost generata in 0.5843 secunde