Iată pentru ce se pot înscrie online profesorii

129
Până pe 30 septembrie, cadrele didactice interesate să facă parte din echipele care elaborează subiectele pentru toate examenele naționale din anul școlar 2013-2014 se pot înscrie online la adresa de web www.rocnee.eu. 

"În acest an școlar, se vor desfășura Evaluarea Națională la clasele a II-a, a IV-a, a VI-a, a VIII-a, Examenul Național de Bacalaureat, Examenul național de acordare a definitivării în învățământ și Concursul de ocupare a posturilor didactice / catedrelor declarate vacante / rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar. 

Candidații trebuie să completeze mai multe documente în format electronic: chestionarul de înscriere online, CV în format european și anexe ale CV-ului (copii ale diplomelor de studii și alte documente justificative, relevante pentru procedura de selecție), semnate și scanate într-un singur document, în format pdf; un test original corespunzător tipului de examen / concurs / evaluare și disciplinei pentru care candidează, însoțit de barem. 

În situația în care un cadru didactic dorește să candideze pentru mai multe tipuri de examene / concurs / evaluări, va repeta procedura de înscriere pentru fiecare dintre acestea", precizează MEN. 

"Selecția candidaților se va face în perioada 30 septembrie - 3 octombrie, iar anunțarea rezultatelor selecției se va face individual, doar pentru candidații selectați, în 4 octombrie. Tot atunci, candidații selectați vor fi obligați să transmită declarații pe propria răspundere prin care se atestă faptul că nu se află în situații de incompatibilitate cu activitățile de pregătire a examenelor / concursului și evaluărilor naționale din 2014", se arată în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Moment aniversar la UDTTMR
Pagina a fost generata in 1.4463 secunde