Împodobirea Bradului de Crăciun la Universitatea "Andrei Șaguna"

58
Împodobirea Bradului de Crăciun la Universitatea

Articole de la același autor

Pe frontispiciul Universității "Andrei Șaguna" s-au aprins luminile festive care vestesc Sfânta Sărbătoare a Crăciunului și apropiata intrare într-un Nou An. 
Asociația Studenților din Universitate a organizat, într-o atmosferă de sărbătoare, pătrunsă de căldură sufletească, prietenie și optimism, o seară dedicată împodobirii bradului tradițional.
Intrată în tradiția Universității, împodobirea pomului de Crăciun a devenit pentru "familia" șagunistă" un emoționant ritual al Sfintelor Sărbători în care, studenți și profesori, strânși în jurul bradului îl îmbracă cu podoabele tradiționale, globuri, ghirlande și luminițe colorate.
Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de Colindele ce răsunau în incintă, care, prin armonia lor sublimă, aduceau aminte de acel moment minunat și tainic al istoriei noastre creștine: Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, generând un sentiment de dragoste și împlinire.
Bucuria momentului s-a făcut simțită în sediile tuturor facultăților, unde au fost împodobiți brăduți, au fost aranjate coșuri cu mici cadouri, bomboane și nuci, tablouri cu urări de bine pentru anul ce urmează să înceapă, spiritul șagunist transformând Crăciunul, și de această dată, într-o sărbatoare a cadourilor, a păcii și a liniștii sufletești 
Cu fiecare an, Universitatea "Andrei Șaguna" demonstrează o determinare specială în îndeplinirea obiectivelor sale de a crea în peisajul constănțean un loc aparte, în care pregătirea universitară performantă se îmbină cu plăcerea, cu prietenia, cu sentimentul propriei valori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 14 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Maestrul Radu Beligan a împlinit 95 de ani
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Brăduți ECO la Școala nr. 17
Pagina a fost generata in 1.4369 secunde