In Memoriam Nichita Stănescu

50
Sociologul Constantin Lămureanu nu uită niciodată să-i celebreze pe poeții care i-au marcat devenirea ca scriitor, Nichita Stănescu, George Țărnea și Adrian Păunescu, pe care a avut șansa să-i cunoască. De aceea, după ce, la sfârșitul lunii martie, l-a celebrat pe regretatul Nichita Stănescu, la 80 de ani de la naștere, luna aceasta, Lămureanu îl va omagia pe poetul George Țărnea, la un deceniu de la trecerea sa la cele veșnice.

"Pe 1 mai s-au împlinit 10 ani de la trecerea în neființă a poetului George Țărnea. Întrucât în Săptămâna Patimilor și în Săptămâna Luminată nu se fac pomeniri, Editura "Neliniști metafizice" cheamă sâmbătă, pe 18 mai, la biserica "Adormirea Maicii Domnului", ora 9, pe cei ce vor să fie prezenți la veșnica pomenire a celui care a fost poetul "blondelor iubiri", George Țărnea", a spus Constantin Lămureanu.

A doua zi, de la ora 10, Editura "Neliniști metafizice" va organiza, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, evenimentul in memoriam "Poeții-s niște îngeri fără scară".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3515 secunde