La Universitatea "Andrei Șaguna"

Inaugurarea Cercului Studențesc "Organizarea afacerilor în turism"

178
Inaugurarea Cercului Studențesc
Recent, Facultatea de Științe Economice a Universității "Andrei Șaguna" a inaugurat Cercul Studențesc "Organizarea afacerilor în turism".


Cercul vine în întâmpinarea studenților contribuind la crearea de competențe practice în domeniul managementului turistic, în contextul în care acest domeniu de activitate s-a dezvoltat în ultimii ani într-un ritm foarte alert, absorbind o mare parte a forței de muncă din zonă.

În cadrul cercului, studenții vor fi îndrumați de profesori să înființeze și să dezvolte activități în cadrul unor agenții virtuale de turism. Studenții vor realiza și studii de piață în vederea elaborării ofertelor de produse și servicii ale agenției, vor învăța să stabilească politica de prețuri și să implementeze strategiile de promovare turistică.

Activitățile cercului contribuie la profesionalizarea resursei umane care va lucra în domeniul turismului, motiv pentru care or-ganizatorii își propun și invitarea periodică a unor reputați spe-cialiști pentru a le împărtăși din experiența lor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0004 secunde