Incendiu premeditat la Teatrul Agon din Peninsulă?

376
Incendiu premeditat  la Teatrul Agon  din Peninsulă? - teatrulagon-1331827592.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu două zile, la fostul sediu al Teatrului Agon din Peninsulă, a izbucnit un incendiu de pro-porții. Din fericire, nu au existat victime, însă declarațiile pompierilor ne-au atras atenția: "Luăm în calcul varianta unui incendiu provocat în mod intenționat!".

Teatrul Agon avea o scenă tânără și independentă, un spațiu intim de 50 de locuri, la subsolul unei clădiri din Piața Ovidiu, unde se susțineau adesea seri de teatru, spectacole, chiar și proiecții de film.

Contactată telefonic de către "Cuget Liber", Daniela Hanțiu, decan interimar la Facultatea de Arte de la Universitatea "Ovidius" Constanța, cea care făcea repetiții la fostul Teatru Agon, spune: "De câteva luni, am renunțat la acel spațiu, deoarece începuse să nu mai fie deloc convenabil pentru noi. Arexim, proprietarul inițial, a pierdut un proces și astfel s-a schimbat proprietarul, fapt ce nu ne-a avantajat deloc. În schimb, nu exclud varianta unui incendiu premeditat, căci există multe scandaluri în privința acestui teatru, dar despre care nu vreau să mai comentez", a declarat Daniela Hanțiu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9541 secunde