Începe sesiunea a doua de Bacalaureat

98
Începe sesiunea  a doua de Bacalaureat - unelevdinbucurestiafosteliminatd-1376905457.jpg

Articole de la același autor

Pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat, s-au înscris 3.467 de candidați, dintre care 2.482 de absolvenți din pro-moția curentă și 985 de candidați din seriile anterioare. 

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a desemnat nouă centre de examen: Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" Medgidia, Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" Năvodari, Colegiul Economic Mangalia, Liceul Tehnologic "Axiopolis" Cernavodă, Colegiul Tehnic "Pontica" Constanța, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Con-stanța, Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" Constanța și Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Constanța.

Conform calendarului, pe 19-20 august, 622 de candidați vor susține prima probă din cadrul exa-menului de bacalaureat, Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Examenul va începe la ora 9.00, iar subiectele, elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare, vor avea un grad de complexitate care să permită tratarea lor integrală în maximum 10-15 minute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4139 secunde