Începe sezonul de muzică live în Club Doors

145

Articole recomandate

Septembrie este luna în care se redeschid "ușile" clubului constănțean Doors. Locația, remarcată prin evenimentele live de succes oferite publicului constănțean, începe un nou sezon în forță. 

Sâmbătă, 14 septembrie, iubitorii de muzică live sunt așteptați la concert Moonlight Breakfast. 

Moonlight Breakfast este o trupă creată din pasiune pentru artă, cu "oamenii potriviți, la momentul potrivit". Debutul lor a fost unul atipic, în deschiderea concertului Jamiroquai din vara anului 2011, în fața a peste 15.000 de oameni. Se caracterizează ca fiind o trupă retro-electro, termen ales de membri pentru a-și defini stilul muzical, născut din îmbinarea mai multor genuri: soul, jazz, dance și electro. Bazooka (tobe și clarinet), Printzu (bass și chitară electrică), Aditza (chitară, keys și sampler) și Christie (voce) formează Moonlight Breakfast, o trupă ce a revoluționat stilul muzical prin atitudine, voce și show. 

Într-un timp scurt, cei patru s-au lansat, au lansat primul album și au cucerit un public numeros atât în țară, cât și peste hotare. Trupa este stabilită în Viena acum, dar revine în țară ori de câte ori este solicitată. 

În luna martie, la cererea fanilor constănțeni, aceasta a mai susținut un concert pe scena clubului Doors, un show caracterizat ca fiind rar întâlnit. 

Prețul unui bilet este de 20 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert Connect-R, la Teatrul Soveja
Pagina a fost generata in 0.511 secunde