Începe Târgul de carte Gaudeamus

491
Târgul Gaudeamus, ajuns la cea de-a doua ediție, va avea loc în perioada 18 – 22 august, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat pe faleza din fața Radio Vacanța Mamaia.
Târgul va aduce pe litoral cele mai noi și de succes apariții editoriale ale unor prestigioase edituri din România, numeroase oferte speciale și pachete promoționale, concursuri adresate ascultătorilor Radio Vacanța aflați pe recepție și vizitatorilor târgului, precum și o tombolă cu premii. Târgul Gaudeamus va oferi vizitatorilor ocazia de a-și exprima opiniile și de a stabili propriile ierarhii privind participanții și cărțile prezentate. Zilnic, opiniile vor fi înregistrate prin Votul Publicului, iar vizitatorii cumpărători se vor putea înscrie, pe baza buletinului de vot completat corect, la Tombola Gaudeamus.
Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus va avea loc miercuri, 18 august, la ora 18.00, programul de vizitare fiind cuprins între orele 16.00 și 24.00, în fiecare zi. Evenimentul este organizat de Radio România - echipa Gaudeamus și Radio Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2618 secunde