Informație de ultim moment despre manualele digitale

131
Informație de ultim moment despre manualele digitale - manualedigitale-1413376334.jpg

Articole de la același autor

Manualele digitale pentru clasele I și a II-a au fost aprobate de ministrul Educației și pot fi folosite la clasă, fiind afișate de astăzi pe site-ul www.manuale.edu.ro, iar școlile vor transmite inspectoratelor școlare comenzile pentru manualele în format tipărit.

Ministerul Educației a precizat că este vorba despre manualele la disciplinele "Matematică și explorarea mediului" pentru clasele I și a II-a, "Comunicare în limba română", clasa a II-a, "Comunicare în limba modernă - Limba engleză" pentru clasele I și a II-a, "Comunicare în limba maternă maghiară", clasa I și "Comunicare în limba română pentru minorități", clasa I.

"Astfel, cadrele didactice pot folosi deja la clasă manualele digitale disponibile. Până la achiziționarea pachetului manual print - manual digital, ele pot fi consultate pe platforma pusă la dispoziție de MEN. În perioada 16 - 22 octombrie, cadrele didactice din învățământul primar vor alege, din oferta existentă, manualele adecvate nivelului de pregătire al clasei. Comenzile pentru manualele în format print și digital vor fi făcute de către școli și transmise inspectoratelor școlare județene/al municipiului București și Centrului Național de Evaluare și Examinare (CNEE)", se arată în comunicatul Ministerului Educației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5704 secunde