"Inimă de câine", un spectacol mult așteptat de constănțeni

351
Victor Rebengiuc, un actor de referință al scenei românești, va juca la Constanța, pe 11 februarie, în spectacolul "Inimă de câine", după Mihail Bulgakov, regizat de Yuriy Kordonskiy.
Spectacolul fusese programat pentru luni, 24 ianuarie, dar, din cauza agendei încărcate a celebrului actor, el a fost amânat pentru data de 11 februarie. Biletele rămân valabile, însă cei care doresc își pot recupera banii pe tichetele achiziționate de la sediul Casei de Cultură.
În rolul lui doctorului Preobrajenski, celebru profesor eminent, Rebengiuc va transforma, printr-un transplant de testicule și hipofiză, un câine într-un om, rolul maidanezului Sarik, mai târziu Sarikov, aparținându-i unui alt actor de anvergură, dar din generația tânără: Marius Manole.
O metaforă comică și subversivă a urii față de proletariatul rus, nuvela a fost scrisă de Bulgakov în 1925, fiind publicată abia în 1987.
Din distribuția spectacolului vor mai face parte: Mircea Rusu, Tania Popa, Monica Florescu, Cecilia Bârbora, Gavril Pătru, Alexandru Bindea, Florina Cercel, Victoria Dicu, Rodica Ionescu, Șerban Ionescu, Afrodita Androne, Dragoș Ionescu și Răzvan Popa.
Prețurile biletelor sunt de 60 și 80 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7684 secunde