Inspectorii demiși își iau "La revedere!"

639
3

Articole recomandate

Dacă în cazul prof. Petre Purcărea, fost inspector de specia-litate istorie, mesajul "expulzării" sale a fost șters de pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, scrisoarea deschisă semnată de prof. Anka Nicolescu, fost inspector de specialitate limba engleză, se afla ieri încă pe site-ul oficial.

"Mă folosesc de acest mijloc de comunicare pentru a vă aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 22 iulie 2013 mă retrag din funcția de inspector și revin la catedră.

Atribuțiile și sarcinile de serviciu vor fi preluate de colega mea, prof. Manuela Butuman, inspector de limba franceză, care astfel își întregește norma de inspector. Doresc să vă mulțumesc pentru colaborare și sprijin ca profesori metodiști, membri în Consiliul consultativ și responsabili de cercuri pedagogice precum și tuturor celorlalți care ați participat la activitățile derulate pe parcursul anului școlar de către depar-tamentul de limba engleză și germană.

Profesorilor care în această perioadă susțin examene de definitivare în învățământ, de titularizare și grade didactice le doresc mult succes.

Nu în ultimul rând mulțumesc directorilor de unități școlare pentru colaborare și sprijin. Vacanță plăcută și gândurile mele bune,

Prof. Anka Nicolescu".

Comentează știrea

Ana Aslan
22 iulie 2013
Asteptam un mesaj si de la Timofte Liliana

Este cel putin bizară modalitatea acestor inspectori de a-și lua la revedere.Dar acesta este nivelul. Așteptam un gest asemător din partea Lilianei Timofte. Ne-am săturat , ni s-a acrit de toanele , de crizele de isterie , de răspunsurile ambigue, de nervii si lipsa de profesionalism. Să plece acasă ! Se fac pariuri grase intre directori referitoare la cât mai are Timofte până la pensie.Nu a facut absolut nimic pentru învățământul constantean decat a copiat de ici ,de colo diverse idei.

Vali
22 iulie 2013
vedetismul astora

vedetismul acestor inspectorasi de 2 lei a ajuns la cote alarmante. Auzi la ei sa posteze scrisori pe site-ul ISJ...Bine ca infractorul si-a dat seama ori a fost consiliat si si-a sters capodopera de scrisoare. Oricum e in arhiva personala a multor "colegi". La Properties se vede clar de cine e elaborat documentul, asa ca nu poate da inapoi ca nu el a scris-o..si blabla ca ar fi in stare si de de-astea. Si oricum e stilul lui-la scris , la continut ma refer. Deci a facut gafa si apoi a sters-o. Dar a ramas la multi! Bauuuuuuuuu! Buhuhuu! Ar fi bine sa ajunga la minister ca sa vada si aia ce mediocru de om au sustinut pana acum. Cum sa scrii, Doamne , asemenea scrisoare? Ori era beat ori ofticat de moarte de n-a mai judecat limpede. Si curcile au ras de scrisorile voastre, inaptilor sa conduceti destine ale invatamantului.

Director
22 iulie 2013
specialistii in balbe

Marii specialisti in balbe , Timofte si Miu sunt foarte greu de gasit la ISJ. Cica sunt in judet ! Timofte cand o sa plece din ISJ sa-si iau si pe "fiica-sa" directoarea de la 28 ,cu care umbla prin carciumi cu predilectie la DOLCE VIA. Se inbreaba lumea daca insotitoarea lu' Timofte este fiica . Parca ar fi MAMA SI COPILUL. Penibil !

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Examen de admitere la UMC
Pagina a fost generata in 1.3552 secunde