"Învață să fii explorator". Eveniment dedicat copiilor din Constanța

183

Articole de la același autor

Dacă nu v-ați făcut planuri pentru acest weekend, iar cei mici nu sunt implicați în alte activități, atunci trebuie să bifați prezența la evenimentul care va avea loc la City Park Mall Constanța.


UPC Romania și Da Vinci Learning organizează, în acest sfârșit de săptămână, o activitate în parteneriat cu Oceanic Club.


Beneficiarii sunt copiii, iar evenimentul este găzduit de City Park Mall, unde Oceanic Club vine cu un camion special, mai exact un laborator mobil pentru cercetarea și protecția biodiversității. 


Copiii vor avea parte de prezentări ale universului microscopic cu ajutorul unor microscoape digitale, și vor avea ocazia să descopere ce înseamnă să fii explorator, cum se organizează o tabăra de expediție și de ce sunt necesare expedițiile în pofida faptului că trăim în secolul XXI. De asemenea, cei prezenți vor afla în ce constă explorarea universului submarin, ce este, cum arată i cât de important este un laborator mobil pentru cercetarea și protecția biodiversitătii. 


Așadar, sâmbătă și duminică, în zona pietonală a City Park Mall, sunt așteptați toți cei care vor să învețe să exploreze mediul înconjurător și să afle tainele universului submarin.
Alina RADU


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4871 secunde