Investiții în renovarea școlilor la Medgidia

133
Investiții în renovarea școlilor la Medgidia - investitiiinrenovare-1408029502.jpg

Articole de la același autor

Cu o lună înainte de începerea anului școlar, Primăria Municipiului Medgidia a demarat lucrări de reabilitare la două dintre unitățile școlare din municipiu. Lucrările vizează acoperișurile clădirilor, aflate în stadii avansate de degradare și care puneau în pericol viața elevilor.

La Școala gimnazială "I.L. Caragiale", plăcile ondulate de azbociment sunt degradate, iar atunci când plouă apa se infiltrează în pereții clădirii. Astfel, pentru acoperiș se vor executa lucrări de reabilitare în valoarea de aproximativ 160.000 lei.

Aceleași probleme sunt și la sala de sport a Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu", unde acoperișul vechi trebuia consolidat și reabilitat, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 230.000 lei.

Ieri, prof. Marius Furtună, directorul instituției, declara pentru "Cuget liber" că de doi ani face diligențe pentru a fi reparată această sală, cu o suprafață de 450 mp. "Din cauza acoperișului spart, sala devenise impracticabilă, pentru că se umflase parchetul, instalația electrică se deteriorase. În urma acestei investiții, ne vom bucura de o sală de sport nouă, pe care speram s-o inaugurăm o dată cu începerea anului școlar, pe 15 septembrie, când am fi vrut să-l invităm pe domnul inspector general la un meci amical. Dată fiind aprobarea mai târzie în ședința de consiliu local, dar și amploarea lucrărilor s-ar putea să întârziem inaugurarea", a mai declarat directorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1896 secunde