ISJ Constanța / Noul "general" și-ar dori să predea în continuare

1035
5
ISJ Constanța / Noul
Asistent universitar la Facultatea de educație fizică și sport din cadrul Universității "Ovidius", noul inspector general Răducu Popescu și-ar dori să nu renunțe la cursuri. "Am posibilitatea să țin și acolo ore legal. Nu știu cât timp îmi voi dedica. Principala preocupare este activitatea din acest colectiv de prieteni și colegi (Inspectoratul Școlar Județean Constanța – n.r.). Dacă timpul îmi va permite și colegii îmi dovedesc că suntem o echipă și putem lucra împreună și că fiecare își vede de treaba lui în serviciul în care este implicat, cred că voi putea să profesez în continuare". 

Comentează știrea

REVOLTATOR
31 mai 2012
mai taiati-le da-le dracului

Ne-a napadit profesorii de sport. Au ajuns sa conduca institutii de `stat`, dar nu se mai practica nici un sport. Au invatat atat de mult pe timpul scolii , toti stim cate scutiri aveau ei , si acum isi pun in practica calitatile....( nu conteaza ce fel de calitati) . Ba frate, nu le e rusine la astia sa isi ridice capul in fatza profesorilor adevarati, care au citit biblioteci pline de carti, si au examene luate . cate zile au fost sportivii la scoala ????? Dumnezeule, s-a intors lumea invers, Epure rector, Ciucur rector, si Popescu care mi-i intrece. Ma intreb dupa ce criterii sunt adusi oamenii astia in posturi? Cred ca dupa cata saliva au in gura. Sa nu fiu inteles gresit, dar respect profesorii de sport , mai ales pe cei care isi fac treaba. Dar cand vad ca in loc sa aduca copiii pe terenurile de sport, ei fac politica, asta nu mai pot sa respect. Acum ca noul inspector general are capacitate toracica de invidiat ( datorita profesiei de baza) deci poate sa isi retina respiratia e perioada mai lunga de timp, probabil atat cat e necesar sa satisfaca cerintele PSD. Asteptam cu interes noii directori de scoli si licee, bineinteles tot prefesori de sport. O gandire perfecta ar spune ca daca tot nu mai vin elevii la ora de sport si profesorii nu au obiectul muncii , hai sa ii facem directori si inspectori. Si ca sa imi intelegeti de ce indignarea, sunt un fost sportiv de mare performanta, si inca imi tin capul plecat in fatza profesorilor mei de stiintze reale si umane. DAR, mai bine inchei ca mi-e scarba de tzara asta unde nu mai exista respectul valorii. In curand o sa avem inspector general o fosta femeie de servi sau un fost portar de scoala, ca ei stiu cel mai bine de ce chiulesc elevii de la scoala,ce fac in pauze, ce trebuie sa invete , si mai ales cum se copiaza ...

Vasilache
31 mai 2012
Bac

Sa vezi ce va fi la Bac!

Ha!Ha!HA!
31 mai 2012
Bravo voua!

Mai este unul, deputat, specialist in sarit garduri, zice el ca este universitar sportiv! Tatal prefect de tranzitie si fiul parlamentar cu pretentii de 2 mandate. Ce va mira? Carti, performanta, calitati intelectuale?Pass! Bravo, bravo voua! Sunteti cei mai tari! Sictir la pulime!

MOMO
3 iunie 2012
lehamite

Imi e pur si simplu lehamite. Numai de-alde neica nimeni aproape in tot isj-ul. Mai sunt f. putini oameni de valoare pe acolo. Sunt inspectori care au avut reclamatii ca au fost implicati in fel de fel de magarii - vezi insp. de la preprimat MOGA. S-a luat vreo masura? bineinteles ca nu, deoarece e "linge blide" pe langa andreasca.Aceasta cucoana -moga- a schimbat directori capabili si i-a inlocuit cu persoane asemeni ei. Regret amarnic ca nu mai sunt acei oameni de care eram mandri si care meritau sa ocupe acele functii.

lucian
6 iunie 2012
profi de sport

din pacate, IN ACESTE VREMURI, diferenta intre profesorii de sport si restul e mare. oamenii care fac sau au facut sport se deosebesc imediat de restul. din pacate, in marea majoritate a profi0lor tineri de la alte discipline, au ajuns numai cei nepregatiti, care nu si-au gasit loc in alta parte si s-au multumit cu 5-6 milioane salariu. e o problema grava si din pacate, rezolvarea ei va dura zeci de ani. macar cei care au facut sport mai au niste rezultate, macar pe linie sportiva... iar daca vorbim de copii la sport, hai sa vedem mai intai mentalitatile din familii. cati ma vor sa lase copii la sport? foarte putini, va spun argumentat. iar daca nu avem baza de selectie, si performantele vor mi mai slabe.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2374 secunde