La Academia Navală se discută despre energii regenerabile

416
1
Astăzi, începând cu ora 10, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța va avea loc deschiderea seminarului de informare intitulat "The Human Resources in Renewable Energy Sector", în cadrul proiectului RES-OP-DEV. La eveniment vor participa agenți economici care activează în sectorul energiilor din surse regenerabile.

Seminarul este organizat de către Academia Navală "Mircea cel Bătrân", în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța și cu partenerii proiectului, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA București, Universitatea "Angel Kanchev" din Ruse și Agenția Municipală pentru Energie, Ruse, Bulgaria.

Începând cu luna iulie 2011, Proiectul RES-OP-DEV, Cooperare comună România-Bulgaria se desfășoară pe o perioadă de 18 luni, fiind finanțat de Fondul European pentru Dezvoltare Regională și Guvernul României. Scopul său declarat este depășirea barierei socio-culturale și deschiderea unor oportunități comune de găsire a unui loc de muncă și angajare în zona transfrontalieră.

Pe de altă parte, obiectivele principale sunt stimularea schimbului de cunoștințe tehnologice și informaționale în domeniul general al energiei și în sectorul particular al energiilor regenerabile și stimularea inserției resursei umane tinere pe piața regională a forței de muncă. 

Comentează știrea

IOANA
15 martie 2012
MESAJ

DATI DRUMUL LA ANGAJARI CADETI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3189 secunde