La Academie sau Universitate! Carieră militară pentru elevii constănțeni

771
Astfel, pentru cei interesați de învățământul universitar militar de formare a ofițerilor, opțiunile sunt Academia Navală "Mircea cel Bătrân", Constanța, Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu", Sibiu, Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă", Brașov, Academia Tehnică Militară "Ferdinand I", București, Universitatea Națională de Apărare "Carol I", București, și Institutul Medico-Militar, București (și Târgu Mureș).

Cei care se gândesc la învățământul postliceal militar de formare a maiștrilor militari și subofițerilor pot alege Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" din Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I"

din Pitești sau Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene "Traian Vuia" din localitatea Boboc, județul Buzău.

Elevii mai mici pot lua în calcul să-și continue studiile în învățământul liceal militar, la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" din Constanța, Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, Colegiul Național Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, Colegiul Național Militar "Ștefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc sau la Colegiul Național Militar "Tudor Vladimirescu" din Craiova.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidat este

1 martie 2019.

Detalii suplimentare se pot obține la Biroul Informare - Recrutare Constanța, în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân nr. 106, telefon 0241/484.399. Informații mai puteți găsi și pe site-urile oficiale și la adresele: www.mapn.ro, http://recrutare.mapn.ro/index.php, https://www.facebook.com/RecrutareMApN.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde