Concurs La Cogealac și Independența, campusuri școlare

414

Articole de la același autor

Unul dintre punctele discutate pe ordinea de zi a videoconferinței ministrului Educației cu "angajații săi" a fost cel al investițiilor pentru anul 2008, valoarea acestora fiind mult mai mare față de precedentele.
- Inspectoratul Școlar Județean Constanța a propus în acest an demararea construirii a două campusuri școlare: unul în comuna Cogealac și un altul, cu profil sportiv, în cadrul Liceului cu program sportiv "Nicolae Rotaru", precum și a unei Școli de arte și meserii în comuna Independența.
- De asemenea, a fost prevăzută achiziționarea a încă 22 microbuze școlare pentru asigurarea transportului elevilor în mediul rural, ce se vor alătura celorlalte 27.
- Altă investiție se referă la un bazin de înot în cadrul Palatului Copiilor, cel deja existent urmând a deservi… performanța. Și, suplimentar, Școala cu clasele I-VIII nr. 28 a mai solicitat un asemenea bazin de înot.
- În rețeaua de învățământ preșcolar, există deja 263 de grădinițe, din care 108 își desfășoară activitatea în alte locații cum ar fi parter de blocuri sau în incinta școlilor, motiv pentru care s-a propus construirea a nouă clădiri noi de grădinițe.
- La propunerea unităților din mediul rural și a primăriilor pentru obținerea autorizației sanitare de funcționare se prevede construirea de microstații de epurare.
- Cât privește utilarea cu săli de sport a unei părți din cele 60 de școli care solicită, s-a propus construirea unui număr de 10.
"Sunt proiecte foarte importante, pentru susținerea cărora vă solicităm sprijinul în continuare", a declarat inspector școlar adjunct Mircea Vrană. Nutrim speranța că nu vor apuca să consemneze inaugurările copiii copiilor noștri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3255 secunde