La Colegiul "Călinescu", lecții realizate în direct pe Skype

138
La Colegiul

Articole de la același autor

Printre proiectele multilaterale în care este parte Liceul Teoretic "George Căli-nescu" din Constanța se numără și "Trigger", aflat în cel de-al doilea an de existență.

În această perioadă, proiectul se află în etapa de pilotare a materialelor realizate de partenerii din proiect, respectiv de Landstede Group/Agnieten College (Olanda) - coordonatorul internațional al proiectului, Politeknika Ikastegia Txorierri (Spania), Universitatea Julius-Maximilians din Würzburg (Germania), Liceul Teoretic "G. Călinescu" Constanța (România) și Flora Vidaregaande Skule (Norvegia).

După cum ne-a informat prof. Elena Crăcea, directorul Liceului "Călinescu", materialele realizate de partenerii din proiect, în cadrul celor 12 activități de învățare, respectiv o planificare a curriculumului și un ghid al profesorului, sunt deja disponibile pe site-ul oficial al proiectului în cinci dintre cele șase limbi propuse inițial: olandeză, engleză, spaniolă, română și norvegiană. Documentele în limba germană vor fi disponibile începând cu vara anului 2015. Toate materialele pot fi descărcate gratuit de pe site-ul oficial al proiectului: www.trigger-project.org

"Activitățile de învățare promovează internaționalizarea și mobilitatea și oferă profesorilor posibilitatea de a preda și de a evalua pe baza competențelor menționate în CFEC. Produsele realizate de elevi (postere, prezentări Power-Point, pliante etc.) vor fi împărtășite cu alți elevi din proiect prin intermediul unor lecții realizate în direct pe Skype", a mai precizat directorul.

La sfârșitul proiectului, elevii implicați în acest proiect vor avea în portofoliul lor personal și un certificat de participare la un proiect european. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Recital de muzică și poezie
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Invitație la film, astăzi
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : În acest week-end, o nouă olimpiadă
Pagina a fost generata in 1.4324 secunde