La Colegiul Pedagogic se recită haiku

573
Începând de astăzi, la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" se deschide a XVIII-a ediție a Colocviului Național de Haiku. Evenimentul din acest an poartă titlul "Lirică japoneză - teorie și practică".
Lucrările colocviului se vor deschide cu o expoziție de carte, origami, haiga, pictură, urmată de o comunicare susținută de Alexandra Flora Munteanu cu tema "Haiku în România", iar Ioana Bud va prezenta Tema Sânzienelor în haiku. Recitalul lirică clasică, modernă, haiku, renku, haibun, proză scurtă, pagini de roman, în lectura autorilor, va încheia prima zi a colocviului de la Constanța.
Duminică, 9 octombrie, în programul ultimei zile este prevăzut de la ora 13.30 turul vechiului Tomis și un recital în lectura autorilor, la Statuia lui Mihai Eminescu.
Programul celor trei zile mai cuprinde: prezentarea-lansarea de carte: haiku, tanka, renku, haibun, poezie clasică și modernă, proză scurtă și pagini de roman, comunicări, dezbateri, atelier de creație, foto-haiku, prezentări PPT, portofolii, ginko etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cum justifică Funeriu retrogradarea UMC
Pagina a fost generata in 0.5402 secunde