Din cauza centralei termice

La Grădinița din Băneasa e încă vacanță

363
După lungi așteptări ale concretizării unei finanțări, când în sfârșit puteau spune că au cea mai frumoasă instituție de profil din județ, iată că la Grădinița cu program normal "Sf. Andrei" din Băneasa preșcolarii n-au revenit în clase.
Așa cum am constatat - în prea numeroase cazuri -, licitațiile de reabilitare a instituțiilor școlare sunt câștigate de firme care una promit și alta oferă.
Ieri, directoarea Elena Rugină ne mărturisea calvarul prin care trec cadrele didactice care săptămâna aceasta au avut la dispoziție un singur calorifer electric pentru a înfrunta gerul care parcă iese din pereții grădiniței. "Și acest lucru se datorează faptului că avem probleme cu centrala care abia a fost dată în folosință, pe 20 decembrie, și care acum nu asigură agentul termic prin cele două circuite prevăzute. De aceea, nici n-am reușit să facem recepția lucrărilor realizate de SC Interconstruct. De câte ori am sunat acolo nu se vorbește decât de bani și iar bani, dar calitatea unde este?".
De luni, 5 ianuarie, aici ar fi trebuit să înceapă grădinița cei 87 de copii care au fost găzduiți, până nu demult, într-o încăpere aparținând unei bănci. Îi așteaptă mobilier nou-nouț, grupuri sanitare cum și-ar dori mulți alții, dar din păcate nu e de-ajuns pentru a înfrunta frigul care s-a instalat confortabil între pereții proaspăt reabilitați.
Directoarea ne declara că se fac eforturi pentru ca până luni, 12 ianuarie, clasele să-i poată primi pe micuții care cu siguranță își doresc să-și revadă colegii și să povestească cum au colindat și ce cadouri le-a adus Moșul. Lucruri care pentru firma constructoare prea puțin contează!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2166 secunde