La Liceul ”Gheorghe Miron Costin”, elevii Școlii nr. 37 s-au ”jucat” cu paste
440
Articole de la același autor
Reacție dură a unui profesor constănțean, la adresa IŞJ Constanța: „M-am săturat de tipul acesta de a conduce!”
16 Februarie 2022
Reacția ministrului Educației la anunțul grevei de avertisment
16 Ianuarie 2022
Adela Grozeanu: „După 25 de ani de predare, am ajuns să-mi fie rușine că sunt profesor”
19 Februarie 2022
Omagiu unui profesor emerit. Prof. Mihai Contanu va fi depus la Capela Bisericii "Sf Gheorghe"
02 Martie 2022
Ziua Națională a Meseriilor este sărbătorită în unitățile
învățământului tehnologic - potrivit art. 2 din Legea nr. 66/2019 – pe data de 11
martie.
Cu ocazia acestei zile, se organizează evenimente educaționale pentru promovarea învățământului profesional și tehnic, precum și a meseriilor.
Miercuri, 9 martie, în cadrul Zilei Naționale a Meseriilor, Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” a avut ca invitați elevii clasei a VIII-A din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 37, ocazie cu care aceștia s-au putut „juca” cu paste, într-o lecție demonstrativă realizată de către m.i. Ana Maria Bedeleanu-Haneș.
Activitatea și-a propus o abordare autentică a preparării pastelor făinoase tradiționale, în laboratorul de gastronomie a unității școlare. Elevii Școlii Gimnaziale nr. 37 au fost întâmpinați de către directorul Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin”, prof. Semra Curtomer, și de către responsabilul ariei curriculare Tehnologii, prof. Azis Kamer-Birsen, care au și coordonat activitatea.
Cu ocazia acestei zile, se organizează evenimente educaționale pentru promovarea învățământului profesional și tehnic, precum și a meseriilor.
Miercuri, 9 martie, în cadrul Zilei Naționale a Meseriilor, Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” a avut ca invitați elevii clasei a VIII-A din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 37, ocazie cu care aceștia s-au putut „juca” cu paste, într-o lecție demonstrativă realizată de către m.i. Ana Maria Bedeleanu-Haneș.
Activitatea și-a propus o abordare autentică a preparării pastelor făinoase tradiționale, în laboratorul de gastronomie a unității școlare. Elevii Școlii Gimnaziale nr. 37 au fost întâmpinați de către directorul Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin”, prof. Semra Curtomer, și de către responsabilul ariei curriculare Tehnologii, prof. Azis Kamer-Birsen, care au și coordonat activitatea.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 09 Martie 2022
Miercuri, 09 Martie 2022
Miercuri, 09 Martie 2022
Miercuri, 09 Martie 2022
Marţi, 08 Martie 2022
Marţi, 08 Martie 2022
Marţi, 08 Martie 2022
Marţi, 08 Martie 2022
Marţi, 08 Martie 2022
Marţi, 08 Martie 2022
Marţi, 08 Martie 2022