La "Opera Viva": "Eu te-am iubit…", concert liric aniversar

2112

Articole de la același autor

Un nou spectacol marca "Opera Viva" va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, ora 18, la Muzeul de Artă Constanța. Intitulat "Eu te-am iubit", concertul liric marchează 10 ani la debutul baritonului Bogdan Ocheșel la Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski", actualmente directorul Asociației "Opera Viva".
Vor interpreta mezzo soprana Lucia Mihalache, soprana Veronica Silivestru Radu și baritonul Bogdan Ocheșel, acompaniați de Agnes Marinică Grando la pian. De asemenea, vor fi invitați la eveniment corul "Campanella" al Colegiului Național de Arte "Regina Maria", dirijat de Horațiu Alexandrescu, alături de Simona Cernagor (pian) și Narcis Străjescu (pian).
Din program vor face parte lucrări semnate de Brahms, Beethoven, Valentin Teodorian, Schumann și Schubert.
Colaborarea cu noua asociație culturală constănțeană reprezintă o provocare pentru artiști: "Mă simt onorată și încântată totodată să colaborez cu "Opera Viva", asociație ce reprezintă un concept de abordare și desfășurare inedit, în care muzica de factură cultă este promovată de tineri artiști, precum și de artiști cu experiență ce au activat pe scenele marilor teatre ale lumii", a spus Lucia Mihalache, mezzo soprană în cadrul Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski".
"Menirea noastră ca artiști este să transmitem bucurie și liniște sufletească, de aceea îmi doresc ca, împreună cu colegii mei de scenă, să reușim să ajungem la sufletele celor care cu siguranță ne vor susține", a adăugat artista.
Invitația de a colabora cu "Opera Viva" a fost la fel de bine primită și de soprana Veronica Silivestru Radu: "Am acceptat cu bucurie invitația lansată de dl. Ocheșel, considerând că astfel de inițiative sunt extrem de binevenite în viața culturală a orașului nostru. O consider o ocazie deosebită, mai ales că marchează 10 ani de la începutul studiului artei cantului, fiind colegi de promoție. Prin prezența mea în cadrul acestui concert voi aduce în atenția publicului o minunată pagină beethoveniană", a spus artista.
Spectacolul reprezintă al doilea proiect organizat de Asociația "Opera Viva", după concertul-eveniment "Ave Maria" desfășurat în septembrie la Muzeul de Artă Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8326 secunde