Lacrimile despărțirii, la Școala "Mihail Koiciu"

637
1

Articole de la același autor

Absolvenții celor două clase a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 10 "Mihail Koiciu", sub îndrumarea diriginților prof. Doina Gheorghiță (a VIII-a A) și prof. Marieta Bârzoi (clasa a VIII-a B) au ales să încheie ciclul gimnazial într-un mod aparte, reușind astfel să încununeze cei opt ani de studii cu o nouă amintire memorabilă.


Sub îndrumarea prof. Doina Gheorghiță, catedra de limba și literatura română, au imaginat povestea unui băie-țel în băncile școlii, urmată de o altă scenetă, interesant ilustrată melodic, despre "încrâncenările" relației profesor - elev de gimnaziu. În final, am asistat la predarea către micuții clasei a IV-a a unei simbolice chei a generațiilor.


La emoționanta festivitate a participat și conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan, mândră să fi absolvit cursurile acestei școli, care a dorit, prin puterea exemplului, să le insufle absolvenților dorința de a atinge performanța, indiferent de domeniu.


"Am fost și vom rămâne o școală de cartier, dar care se ambiționează să le insufle copiilor, printr-un corp profesoral puternic implicat în educație, dorința de a ajunge demni urmași ai celui căruia îi purtăm numele - Mihail Koiciu", a declarat pentru "Cuget Liber prof. Luminița Radu, director. 


Comentează știrea

RADU LUMINITA CARMEN
21 iunie 2016
LACRIMI DE DESPARTIRE LA SCOALA "MIHAIL KOICIU" CONSTANTA

Elevii clasei a VIII-a A au fost indrumati in realizarea scenetelor de d-na Gheorghita Doina , profesor de Limba si literatura romana si diriginta a clasei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2856 secunde