La Școala "Gala Galaction" Mangalia

Lansarea manualului "Învățăm să reciclăm"

262
Un parteneriat mai inedit, ce vizează toate clasele a III-a din școlile municipiului Mangalia, urmează a se concretiza săptămâna viitoare și el are drept scop capacitarea tuturor elevilor la acțiuni de reciclare.
În perioada 16-20 noiembrie 2009 se vor amplasa containere de colectare selectivă a deșeurilor în 21 de zone din municipiul Mangalia, acțiune ce are loc în cadrul proiectului "Învățăm să reciclăm ambalajele", la care parteneri sunt Primăria, S.C. Eco Rom Ambalaje SA și toate clasele a III-a din școlile din localitate.
Pentru lansarea acestui proiect astăzi, la ora 11,30, va avea loc la Școala "Gala Galaction" din Mangalia, la clasa a III-a, învățătoare Anișoara Fefea, lansarea manualului "Învățăm să reciclăm ambalaje". Vor participa 536 de elevi ai claselor a III-a din toate școlile care vor beneficia de aceste manuale gratuit. Toți învățătorii vor primi câte un manual de predare. Materialul pentru acest manual a fost elaborat de Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu.
Pentru că reciclarea deșeurilor reduce poluarea, protejează natura, se fac economii de materii prime, reduce suprafețele de teren ocupate de depozitele de gunoi, este necesar ca fiecare învățător să acorde atenție educației ecologice a elevilor încă din clasele primare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8231 secunde