Lecție despre toleranță și responsabilitate

300
1

Articole de la același autor

Din dorința de a sărbători Ziua Internațională a Toleranței, marcată la începutul acestei săptămâni, Fundația ADV "Alături de Voi" prin psihologul Georgiana Iofciu, a susținut o sesiune de informare în rândul elevilor din clasele a V-a, de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Constanța.

Activitatea, ce face parte din proiectul educativ "Biologica", a fost coordonată de prof. Carmen Călin, prof. Simona Matei, prof. Andreea Anăstăsoaie și prof. Eugen Corbeanu.

Inițiatorii ei și-au propus să aducă în atenția elevilor o serie de responsabilități, printre care: să se cunoască mai bine unii pe alții, să explice și să exerseze ce înseamnă tolerant și asertivitate, să renunțe la indiferență în ceea ce privește problemele colegilor, să nu critice, să nu judece, să nu eticheteze pe nimeni, să accepte diferențele dintre ei, conștienți fiind și de asemănările existente, să fie deschiși la idei noi, dar, mai ales, să fie conștienți că, pentru a repara un defect propriu, trebuie, mai întâi, să aibă tăria de a-l recunoaște. 

Comentează știrea

adevar
19 noiembrie 2015
adevar

Nu mai avem toleranta la trafic de femei . mai ales cand angajeaza straine ca sa le fure salariile de as renova cloacele

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.361 secunde