Lecții de viață pentru un viitor informat

131
Lecții de viață pentru un viitor informat - lectiideviata-1429276421.jpg

Articole de la același autor

Peste 2.000 de elevi din clasele primare vor dobândi cunoștințe financiare valoroase în cadrul noului program educațional "Schimbăm vieți", dezvoltat de Junior Achievement (JA) România și Metropolitan Life, parte a grupului MetLife. Obiectivul principal al programului, derulat cu sprijinul MetLife Foundation, este acela de a fundamenta de la vârste fragede cunoștințe financiare care pot sprijini românii să ia decizii informate pe viitor, pentru o viață mai bună.

Alături de învățători și de voluntarii Metropolitan Life, mai bine de 2.000 de elevi din 60 de școli din București, Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești și Timișoara au oportunitatea ca în perioada aprilie-mai să își însușească principii financiare de bază pentru înțelegerea activității economice. Programul "Schimbăm vieți" încurajează elevii să-și folosească imaginația și să caute soluții pentru diverse situații din viața de zi cu zi.

Programul "Schimbăm vieți" a fost lansat la nivel mondial în 2014 și a fost implementat în Grecia, Turcia, Polonia, Spania, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Egipt, Irlanda, Liban și Rusia. În 2015, programul a fost lansat și în România și urmează să fie implementat în alte 11 țări din cadrul grupului MetLife din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În cadrul programului "Schimbăm Vieți", elevii și profesorii vor avea la dispoziție următoarele materiale: Jurnalul Junior cu activități pentru elevi, Ghidul învățătorului și al voluntarului cu indicații pentru desfășurarea activităților în clasă, Cartea "Prieteni minunați", tradusă și editată, oferită fiecărui elev pentru lectură în clasă sau acasă, alături de părinți, dar și Caietul de activități "Snoopy și prietenii săi" pentru lucru în clasă sau acasă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.552 secunde