Lecturi de week-end - "Flori cu spini"

138
Lecturi  de week-end -

Articole de la același autor

După pensionare, inconfundabilul reporter dobrogean Constantin Lambă, de la Radio România Actualități, și-a descoperit vocația scrisului, așa după cum remarca și prof. univ. dr. Olga Duțu în Cuvântul înainte al ultimului volum semnat de colegul nostru de breaslă și intitulat "Flori cu spini".

"Ochiul atent al jurnalistului și al cetățeanului onest nu iartă plaga dureroasă a corupției, în formele ei minore sau majore, ipocrizia, lăcomia, minciuna, cu speranța eradicării sau diminuării efectului lor distinctiv și cu ajutorul cuvântului acid, usturător al epigramei și satirei", remarca același prestigios dascăl constănțean Olga Duțu.

Neobositul jurnalist Constantin Lambă a mai semnat volumele "Povești adevărate", "Frânturi de viață", "O viață închinată fotbalului - Iosif Bukkosi", "Ilinca". De asemenea, în cadrul Clubului Umoriștilor Constănțeni și-a încercat condeiul în epigrame, versuri umoristice și publică, împreună cu prietenul și tovarășul său de CUC, Nicolae Apostol, două volume de epigrame, "Zâmbete în versuri" (volumele I și II). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6254 secunde