Lelia Pîrvan-Rus, directorul Muzeului de Artă Constanța: „Fără visele și munca grea a reporterilor dumneavoastră nu ați fi ajuns azi la ediția cu nr. 10.000”

42949
Lelia Pîrvan-Rus, directorul Muzeului de Artă Constanța: „Fără visele și munca grea a reporterilor dumneavoastră nu ați fi ajuns azi la ediția cu nr. 10.000” - mesaj-muzeul-de-arta-1689357378.jpg

Articole recomandate

Muzeul de Artă Constanța își exprimă întreaga gratitudine pentru profesionalismul de care ați dat dovadă și pentru întreaga colaborare de până în prezent. Conștiința profesională a jurnaliștilor, calitatea informațiilor transmise publicului, deschiderea și adaptarea la noile condiții de comunicare sunt aspecte care vă definesc prin excelență.


În acest moment special pentru „Cuget Liber”, dorim să le adresăm tuturor celor care au contribuit și contribuie la dăinuirea jurnalului, cuvinte de apreciere și respect pentru întreaga activitate pe care o desfășoară și pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi spre a transmite cetățenilor tot ceea ce este de interes pentru comunitatea din care facem parte. 


Cineva a spus la un moment dat că ceea ce vine ușor nu durează, iar ceea ce durează nu vine ușor. Sunt convinsă că fără visele și munca grea a reporterilor dumneavoastră nu ați fi ajuns azi la ediția cu nr. 10.000 pe o piață mass-media extrem de concurențială, dar și că această trudă va face să dureze ziarul dumneavoastră cel puțin încă 10.000 de ediții. Le urez tuturor colaboratorilor „Cuget Liber” să își păstreze entuziasmul și profesionalismul. Este o meserie grea, dar care poate aduce mari satisfacții.


La mulți ani, Cuget Liber!


Lelia Pîrvan-Rus, director, Muzeul de Artă Constanța






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4027 secunde