Liceeni de la "Ovidius" au plecat la Academia de Vară de la Dobrich

640
Liceeni de la
Un grup de elevi și profesori de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța participă la "Summer Academy" Dobrich, Bulgaria, programat a se desfășura până pe data de 9 iunie.

Activitatea este prevăzută în cadrul proiectului "Program de animație culturală în regiunea Mării Negre: Model pilot pentru mobilizarea caracte-risticilor culturale comune pentru managementul destinațiilor inedite în bazinul Mării Negre".

Liceul Teoretic "Ovidius" este partener în acest proiect alături de Institutul Internațional de Management, Dobrich, Bulgaria; Directoratul Național pentru Educație, Edirne, Turcia; Asociația "Tineri pentru realizare", Erevan, Armenia; Centrul georgian pentru artă și cultură, Tbilisi, Georgia; "Școala vocațională anatoliană pentru turism", Edirne, Turcia; Colegiul Universitar Internațional, Dobrich, Bulgaria.

Obiectivele cursului sunt identificarea, descrierea și promovarea caracteristicilor comune ale patrimoniul cultural a cinci regiuni din bazinul Mării Negre, prin împărtășirea experiențelor și a celor mai bune practici între instituțiile culturale și educaționale, dar și dezvoltarea și validarea unui program de formare interdisciplinar pe tema animației culturale, realizat pentru un management eficient și promovarea patrimoniului cultural tangibil și intangibil din țările din bazinul Mării Negre. De asemenea, se dorește crearea unei rețele formate din instituții educaționale formale și informale pentru promovarea animației culturale și creșterea capacității locale de management cultural.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Mai 2012
Stire din Cultură-Educație : "Iar câștigătorii sunt..."
Pagina a fost generata in 0.2496 secunde