Liceenii au jucat o piesă pentru colegii cu nevoi speciale

121
Liceenii au jucat o piesă pentru colegii cu nevoi speciale - liceeniiaujucat-1457366114.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" a derulat, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori" din Constanța, activitatea "Mărțișorul dulce", în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară (SNAC). Coordonatorii activității sunt: profesorul psiholog Daniela Stroia și profesorii Simona Barbu și Laura Coman. Profesorii colaboratori sunt: Alina Leonte, Carmen Mihaela Vărășteanu, Victoria Dorobaniu, Alexandra Popescu.

Scopul activității a fost ca elevii voluntari de la clasa a X-a B și beneficiarii să se întâlnească și să se cunoască. În cadrul acesteia, copiii cu cerințe educative speciale de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă "Maria Montessori" au primit mărțișoare și dulciuri oferite cu generozitate de elevi din clasele primare și gimnaziale ale Colegiului de Arte.

Pentru a crea o atmosferă plăcută, voluntarii au jucat povestea "Cei trei purceluși" și pentru copiii vizitați.

Profesor psiholog Daniela Stroia a declarat: "Cu ocazia revenirii primăverii și a Mărțișorului, am venit în mijlocul copiilor de aici pentru a-i bucura cu mărțișoare, dulciuri și cu o poveste plină de învățăminte". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1568 secunde