Liceenii români pot studia un an de zile, gratuit, în SUA, grație programului FLEX

3163
Liceenii români pot studia un an de zile, gratuit, în SUA, grație programului FLEX - inscrieri-programflex-1709749440.jpg

Articole de la același autor

Ambasada Statelor Unite în România, Ministerul Educației și American Councils for International Education anunță deschiderea sesiunii de preînscriere pentru bursele Future Leaders Exchange Program (FLEX) 2025-2026.

Liceenii din România pot studia la un liceu american și vor locui împreună cu o familie americană pe parcursul anului școlar 2025-2026. Participarea la Programul FLEX este gratuită, potrivit unui comunicat transmis Edupedu.ro.

Aplicațiile online se vor deschide în luna August 2024, însă în acest moment elevii interesați pot completa formularul de preînscriere pentru a primi actualizări despre program și a nu rata lansarea înscrierilor oficiale pentru bursa FLEX 2025-2026.
Formularul de preînscriere este disponibil aici: https://ais.americancouncils.org/flex

La întoarcerea în România, anul de liceu petrecut în SUA poate fi recunoscut și echivalat, se precizează în comunicat.

Programul educațional FLEX este finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și își propune să ofere liceenilor din România ocazia de a studia la un liceu american și de a locui împreună cu o familie americană pe parcursul anului școlar 2025-2026.

Participarea la Programul FLEX, aflat acum în al 9-lea an de existență în România, este gratuită.

În anii de implementare anteriori, FLEX România a oferit bursa către sute de liceeni români din mai multe județe ale țării, aceștia fiind repartizați la licee din state precum Washington, Texas, Colorado, California, Hawaii, Iowa și Florida.

Programul se adresează în egală măsură și liceenilor cu dizabilități.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Burse în Italia pentru elevii de liceu
Pagina a fost generata in 0.3536 secunde