Litoral Tv devine post de televiziune regional

132
Litoral Tv devine post de televiziune regional - litoraltv-1390484701.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în ședința de astăzi, transformarea licenței audiovizuale a televiziunii Litoral TV din Năvodari din locală în regională, postul urmând să fie difuzat în județele Constanța, Tulcea și Ialomița.


CNA a analizat, în ședința de astăzi, o solicitare a societății Media Est Vision SRL de modificare a licenței audiovizuale pentru televiziunea Litoral TV din Năvodari din locală (TV-C) în regională, pentru județele Constanța, Tulcea, Ialomița.
Litoral TV este o televiziune generalistă, care difuzează programe producție proprie - 77,99%, programe retransmise (Sky FM, Doina FM) - 11,90% și programe preluate (Travel Mix) - 10,11%.


Grila televiziunii cuprinde programe de informare (50,95%), programe educative, culturale, religioase (12,14%), programe de divertisment și alte tipuri de programe (16,91%) și publicitate și teleshopping (20%).
Asociatul unic al societății Media Est Vision SRL este Geanina Ramona Mureș.


Decizia de transformare a licenței audiovizuale a Litoral TV din locală în regională a fost luată de membrii CNA cu unanimitate de voturi.


Televiziunea Litoral TV a fost premiată, în decembrie 2013, de CNA, când Consiliul a acordat premii pentru produse de excelență din audiovizual românesc. Atunci, Litoral TV a primit premiul la categoria "Limba română", pentru o emisiune de meditații școlare intitulată "Școala după Școală".


Pe de altă parte, potrivit relatărilor din presa locală, televiziunea Litoral TV s-ar afla în sfera de influență a primarului orașului Năvodari, Nicolae Matei. Acest aspect este prezentat și în raportul "Harta Politică a Televiziunilor Locale", lansat miercuri de ActiveWatch.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Week-end de poveste
Pagina a fost generata in 0.6856 secunde