"Lord of the Dance" - "Gangerous Games", o experiență unică

174
1

Articole de la același autor

Spectacolul produs de Michael Flatley - "Lord of the Dance" revine în România în această toamnă, cu noul său show "Gangerous Games", primul spectacol urmând a avea loc pe 5 octombrie, la Sala Spor-turilor din Constanța, după care vor urma trei reprezentații, în Bucu-rești, Cluj și Timișoara. 


"Dangerous Games" este cel mai recent spectacol "Lord of the Dance", creatorul său, Michael Flatley, venind cu o abordare pe cât de nouă, pe atât de neașteptată. Ceea ce până nu demult ținea doar de domeniul filmelor SF, astăzi face parte integrantă din spectacolul irlandezilor: grandiosului spectacol i-au fost adăugate și proiecții holo-grafice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea iluzii optice tridimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică, de neuitat. 


Biletele au fost puse în vânzare și la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, prețul aces tora fiind cuprins între 300 lei, 250 lei, 200 lei, 150 lei și 100 lei. 


Comentează știrea

Iulian
18 iunie 2015
Lord of the Dance

Fiind cititor fidel al ziarului ma ranesc afectiv unele greseli grave in compuneraea textului articolului de mai sus. Care este titlul adevarat al spectacolului ? " Gangerous" ori " Dangerous"? Cine nu are habar de putina engleza? Autoarea sau numitul " cap limpede"? , care se pare ca nu mai exista. Cum poti face asemenea greseli monstruoase intr-un ziar ce reprezinta un judet intreg? Si nu e prima ! Autoarea chiar nu a citit spaltul inainte de " bun de tipar"?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6123 secunde