Loredana în concert la malul mării

194
Loredana în concert la malul mării - loredana-1473177695.jpg

Articole de la același autor

În această toamnă, la Constanța se va desfășura, timp de patru zile, o nouă ediție a Regatei Marilor Veliere, prilej cu care organizatorii au adăugat și diversi-tatea culturală specifică Dobrogei. Muzica, dansurile, artizanatul și gastronomia fiecărei etnii dobrogene vor fi prezente în cele patru zile pentru a completa spectacolul oferit de nave și de echipaje.

Totul va începe mâine, la ora 19, prima seară de concerte aducând pe scena din Terminalul de Pasageri din Portul Con-stanța spectacolul Ciuleandra, inspirat din teme și motive tradiționale, un spectacol de sunet, lumini, teatru și dans.

Spectacolul va fi urmat de recitalul fetelor de la Cvartet Anima, iar în cele din urmă de un super show realizat de trupa Vama.

Vineri, 9 septembrie, vor urca pe scenă Corina și trupa Vunk. Totul va începe de la aceeași oră 19 și se va încheia în jurul orei 23.

În fiecare seară, înaintea concertelor principale cei prezenți vor avea parte de un spectacol de cântece și dansuri organizat de etniile dobrogene.

Pentru cea de-a treia și ultima zi de concerte, 10 septembrie, pe scenă vor urca Ligia Hojda și Loredana, care promit să facă un show extraordinar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2488 secunde