"Lumea magică a teatrului", în centrul de tineret din Poarta Albă

203

Articole de la același autor

În noul centru de tineret din Poarta Albă a avut loc, vineri, a VI-a ediție a festivalului de teatru școlar "Lumea magică a teatrului". Acest proiect județean al Școlii Gimnaziale nr.1 Poarta Albă se desfășoară cu succes pe scena din Poarta Albă, atrăgând în fiecare an trupe de teatru și participanți din școlile Constanței și din localitățile limitrofe, pentru secțiunea afiș. Din public au făcut parte, în calitate de invitați, primarul localității Poarta Albă, Vasile Delicoti, cadre didactice, elevi și părinți. 
"Scopul manifestării este de a stimula inițiativa, imaginația și creativitatea copiilor prin joc actoricesc și creație plastică, de a-i implica în activități din domeniul teatrului, al artelor plastice și de a-i sensibiliza în fața fenomenului artistic", a precizat directorul Școlii Gimnaziale nr. 1, prof. Florentina Mangri. 
Copiii și-au demonstrat talentele actoricești în piese ca "Bucuriile și nenorocirile notei trei", "O inspecțiune", "La medic", "O zi la Tomis", "Tinerețe fără să-nvețe și viață fără de carte".  
Juriul a fost format din prof. Roxana Mitan (Palatul Copiilor Constanța), prof. Ioana Dumitru (Palatul Copiilor Medgidia), coordonatorul de Programe și Proiecte Educative din Școala Gimnazială nr.1 Poarta Albă, prof. Niculina Mihalcea și directorul școlii, prof. Florentina Mangri. 
Coordonatorul principal al proiectului, prof. Oana Roxana Cabuz a colaborat cu prof. Georgiana Carapcea, prof. Dalila Agi Amet, înv. Florentina Țigmeanu, prof. Adrian Brădeanu și prof. Mihaela Manea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Turismul din spatele gratiilor
Pagina a fost generata in 0.4369 secunde