Lumina de la malul mării

371
Sâmbătă, 3 aprilie, la ora 8.30, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Penitenciarul Poarta Albă.
Tot sâmbătă, 3 aprilie, începând cu ora 23.30, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia, pe plaja Modern, Utrenia Învierii în care va da Sfânta Lumină de la Ierusalim.
La sfârșitul slujbei Învierii, Ierarhul Tomisului va ține un Cuvânt Pastoral. Apoi, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța.
În aceeași zi, la Mangalia, altarul va fi reinstalat pe plaja din fața Hotelului "President". De la ora 23.00 va avea loc un concert de cântece religioase în interpretarea corului Arhiepiscopiei Tomisului. Slujba propriu-zisă a Învierii va începe de la ora 24.00 și va fi oficiată de protopopul municipiului Mangalia, preot Iulian Rotaru. Înainte de slujba religioasă, se vor împărți peste 2.200 de lumânări.
Duminică, 4 aprilie, începând cu ora 12.00, la Catedrala Arhiepiscopală Înaltpreasfințitul Teodosie va săvârși slujba celei de-a doua Învieri în care Sfânta Evanghelie va fi rostită în 12 limbi, după numărul apostolilor.
La ora 18.00, credincioșii constănțeni sunt așteptați să ia parte la Concertul pascal susținut de Corala bărbătească "Armonia", la Casa de Cultură din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Aprilie 2010
Stire din Cultură-Educație : Pastorală la Învierea Domnului
Pagina a fost generata in 0.6786 secunde